Radviliškio visuomenės sveikatos biuras Vinco Kudirkos progimnazijoje organizavo paskaitą pedagogams ir mokinių tėvams „Sveikatos ABC“. Ją skaitė VŠĮ „Sveikatai palankus“ maisto technologė ir mitybos specialistė…
Troškinimas – produktas iš pradžių apkepinamas, o po to troškinamas nedideliame skysčio kiekyje ar padaže. Apkepimas – produktas apruošiamas kuriuo nors šiluminiu būdu (iškepamas, išverdamas,…
Kepimas – tai produkto kaitinimas su riebalais, riebaluose ar riebalų garuose, mikrobangų krosnelėje ar orkaitėje, grilyje ar ant žarijų. Kepimas su riebalais: Kepama neuždengtame inde…
Šiandien girdime ir matome daugybę reklamų, kuriose reklamuojama gausybė maisto papildų. Jie daugeliui atrodo lyg stebuklingosios piliulės. Išgeri piliulę ir dingsta visos bėdos. Tačiau ar…